GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Allan Bergman

Publicerad 25 november 2021

I Skogskapellet, Oskarshamn har begravning hållits för Allan Bergman.

Akten inleddes med att kantor Örjan Gäreskog spelade musik varpå officiant Carl-Johan Österblad hälsade välkomna och läste bön. Unisont sjöngs Blott en dag och sedan officianten hållit griftetal framförde Örjan Gäreskog Det går en väg mot framtiden som solosång. Officianten förrättade överlåtelsen och gemensamt bads Herrens bön. Unisont sjöngs Guds kärlek är som stranden och därpå tog de sörjande ett sista farväl och officianten uttalade avslutningsord.

Gåvor var lämnade till Pingstförsamlingen i Oskarshamn.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.