GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Alf Svensson

Publicerad 2 december 2021

I Högsby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Alf Svensson.

Akten inleddes med att kantor Ann Hultman på orgel spelade Koppången av P-E Moraeus varpå psalm 249 sjöngs unisont. Kyrkoherde Jonathan Darte höll griftetal över orden i 1 Kor 13, Psalt 31, Psalt 139, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Som solosång framförde Ann Hultman Var jag går i skogar, berg och dalar och efter begravningsbön och Vår fader sjöngs psalm 190 unisont. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl avslutade kantorn med att spela Amazing grace i arrangemang av J-O Kulander på orgel.

Blommor märktes från Hammarby jaktlag och vännerna i DHR Högsby.

Gåvor var lämnade till DHR Högsby från bland andra Hammarby jaktlag och PRO Högsby.

Minnesstund hölls på Emågården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.