GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Åke Johansson

Publicerad 2 december 2021

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Åke Johansson.

Organist Anders Pettersson inledde akten med att spela Visa från Utanmyra varpå officiant Marco Aldén uttalade samlingsord. Unisont sjöng de församlade psalm 190. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 201:4,5 och 730 inramade begravningsbön och Herrens bön. Medan Min sång om kärlek med Vikingarna spelades tog de sörjande ett sista farväl och sedan officianten uttalat slutord och läst välsignelsen avslutade organisten med att spela Tröstevisa.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.