GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Åke Axelsson

Publicerad 20 juli 2021

I Mörlunda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Åke Axelsson, Mörlunda. Officiant Eva Solid höll ett personligt griftetal och läste valda bibelord. Kyrkomusiker Sofia Holmquist inramade akten med att spela Jag har hört om en stad av L Lithell och Himlen är oskyldigt blå av T Gärdestad. Unisont sjöngs psalmerna 249, 251:1,2,4 och 248. Gravsättning ägde rum på Mörlunda kyrkogård.

Gåvor var insända till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer