GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Aina Karlsson

Publicerad 23 september 2022

I Högsby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Aina Karlsson, Högsby.

Efter klockringningen inledde kantor Ann Hultman akten med att på orgel spela I´m sailing varpå sångsolist Rolf Berkeby framförde Barnatro till Britt Åbingers dragspelsackompanjemang. Officiant Jakob Axén inledningstalade och unisont sjöng de församlade psalm 11:1,2,3. Officianten höll ett personligt griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 251:12,4 och därpå tog dottern Christina och Rolf med familj, syster, övrig släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor medan Strövtåg i hembygden spelades. Officianten lyste frid och sångsolisten framförde Jag skall gå genom tysta skyar till Britt Åbingers dragspelsmusik. Akten avslutades med att kantorn spelade Så skimrande var aldrig havet.

Gåvor var lämnade till välgörande ändamål från bland andra Högsby PRO.

Vid minnesstunden sjöngs Pärleporten unisont till Britt Åbingers dragspelsmusik.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.