GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Aina Jonsson

Publicerad 18 november 2022

I Böda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Aina Jonsson, Löttorp.

Akten inleddes med att Där rosor aldrig dör spelades varpå psalm 249 sjöngs till kantor Ingemar Jonssons ackompanjemang. Officiant Cristina Andersson höll ett personligt griftetal med utgång från orden Rom 8:38-39, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 248 och efter begravningsbön och Herrens bön avslutades akten i kyrka med att Jag har hört om en stad spelades. Vid graven tog barn med familjer ett sista farväl och nedlade blommor. Officianten lyste frid och som avslutning sjöngs psalm 297.

Gåvor var lämnade till Böda hembygdsförening och Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.