GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Agneta Olsén

Publicerad 24 november 2022

I Ljungbyholms kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Agneta Olsén.

Akten inleddes med att kantor Kim Eriksen spelade Tröstevisa varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Ove Carlsson höll griftetal och förrättade överlåtelsen och sedan Där gullvivan blommar av P Rogefeldt/M Rickfors spelats läste officianten valda bibelord. Psalmerna 190 och 285 inramade förbön, Herrens bön och välsignelsen. Som avslutning på akten i kyrkan spelade kantorn A window to the past av R Wells. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl och officianten lyste frid och läste välsignelsen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.