GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Agneta Karlsson

Publicerad 19 januari 2023

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Agneta Karlsson.

Kantor Helen Olsson inledde akten med att spela Air av J S Bach varpå Änglavakt med John Ludvik spelades. Unisont sjöngs psalm 119:3-4. Officiant Jonas Lockman-Lundgren höll griftetal och förrättade överlåtelsen och sedan psalm 798 sjungits unisont läste officianten valda bibelord. Efter begravningsbönen spelades Klockor ring för mig av Moraeus/Miskowsky och därpå följde Herrens bön. Unisont sjöngs psalm 231 och sedan officiant läst slutbön och välsignelse avslutades akten i kyrkan med att kantorn som solosång framförde Jag har hört om en stad ovan molnen. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.