GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Agneta Järkelid

Publicerad 20 maj 2022

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Agneta Järkelid.

Akten inleddes med att organist Anders Pettersson spelade Air av J S Bach varefter psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Niklas Holmsten höll griftetal och organisten spelade What a wonderful world av L Armstrong. Sedan officianten förrättat överlåtelsen och läst valda bibelord spelades Brusa högre lilla å med Björn J:son Lindh. Efter begravningsbönen tog de sörjande ett sista farväl till tonerna av Time to say goodbye. Unisont sjöngs psalm 297 och som avslutning spelade organisten Amazing grace av J Newton.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Minnesstund hölls i Korsets församlingshem.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.