GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Agneta Haraldsson

Publicerad 13 januari 2022

I Madesjö kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Agneta Haraldsson.

Som inledning på akten spelade kantor Inga-Lill Gustafsson Bön på orgel varpå kören Våghalsarna framförde Kärlekens väg. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Thomas Hård af Segerstad höll griftetal, läste bön och förrättade överlåtelsen. Som solosång framförde kantorn Sommarens sista ros och sedan officianten läst valda bibelord sjöng kantorn Som en bro över mörka vatten. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 191 unisont varpå kören framförde Dagen är nära. Akten i kyrkan avslutades med att kantorn spelade In memoriam på orgel. På kyrkogården tog de sörjande ett sista farväl och officianten lyste frid och läste välsignelsen.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.