GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

55-årigt folkskollärarjubileum

Elva seminariekamrater har haft återträff.
Öland/Kalmar • Publicerad 13 maj 2022

Den 10 maj passade elva folkskollärare på att fira att det gått 55 år sedan de examinerades från Rostads folkskoleseminiarium i Kalmar. I maj 1967 var klass F IV:4 redo att möta yrkeslivet. 55 år senare möttes de hos Jan Borgbrant i Södvik innan de fortsatte festligheterna på Halltorps gästgiveri.

På bilden syns Barbro Dahl, Uno Magnusson, Bo Zaar, Åke Söderman, Bo Bjerleus, Hans Holmqvist, Agneta Gustavsson, Ingvar Arvidsson, Jan Borgbrant, Margareta Hultgren och Margareta Karlsson.
På bilden syns Barbro Dahl, Uno Magnusson, Bo Zaar, Åke Söderman, Bo Bjerleus, Hans Holmqvist, Agneta Gustavsson, Ingvar Arvidsson, Jan Borgbrant, Margareta Hultgren och Margareta Karlsson.Foto: Privat
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.