GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Emmaboda: Försvunnen man anträffad välbehållen

Under måndagskvällen hittades den man i 80-årsåldern som tidigare på dagen anmäldes försvunnen.
EMMABODA • Publicerad 28 december 2020 • Uppdaterad 29 december 2020

Det var på måndagseftermiddagen som polisen gick ut med en vädjan till allmänheten om att hålla ögonen öppna efter mannen. Han hade då senast setts strax norr om Emmaboda vid 11-tiden. Han hade lämnat i bil och när han inte återvände slog anhöriga larm.

Vid 22-tiden meddelade polisen att mannen anträffats välbehållen.

”Det var en observation från allmänheten som ledde till anträffandet. Polisen tackar för de uppgifter som inkommit”, skriver polisen på sin hemsida.

David IsefjordSkicka e-post
Amelia RydebergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer