mvh Emily

Nyheter • Publicerad 5 oktober 2011
Foto: 

Alltså, det här med att lägga om sin livsstil, bara lite grann, det är svårt. Jag vet inte hur många måndagar jag slutat äta onyttigheter, ställt väckarklockan tidigare och satt på mig löparskorna, för att sedan på tisdagen försova mig och dricka O’boy till frukost.

Igår bestämde jag mig för att lägga första delen av onsdagen på att sitta hemma och plugga koncentrerat. Det är det som är så fint med att vara vuxen ändå, tänkte jag, att det är frihet under ansvar som gäller.

Så började jag med att ta en lite ofrivillig sovmorgon, eftersom jag spenderat halv natten med att se på roliga serier och så försvann återigen min skrala samling med vuxenpoäng.

Promenaden som jag planerat för, försvann också den i samband med att tiden tickade på och när jag till sist skulle bege mig, letade jag febrilt efter mina solglasögon eftersom jag inte ville ha solen i ögonen när jag cyklade till skolan. Jag hittade dem naturligtvis inte eftersom jag la dem på biltaket förra veckan och därefter körde iväg... Nåväl.

När jag väl klev utanför dörren, hade tiden tickat på så mycket att jag insåg att jag inte längre skulle hinna cykla, utan blev därför tvungen att hoppa på första bästa buss och åkte hela gatan ner och uppför backen. Dagens minst värda bussresa.

Men imorgon! Imorgon är en ny dag!

Emily Palm
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.