Snart tillbaka

Nyheter • Publicerad 16 mars 2010

Klockan ringde vid åtta i morse, jag väntade, väntade och väntade lite till innan jag gick upp, solen sken in genom smutsiga fönster medan jag la mig tillrätta på spikmattan, slappnade av en stund, sedan gjorde jag i ordning frukost och njöt av det fina vädret.

14 grader här idag. Våren är äntligen kommen.

Blev inkallad til undersökning vid klockan fyra, läkarna i klubben ville se om min kropp återhämtade sig som den skulle, och jag fick genomgå ett nytt "Omega-wave test". Istället för rött, som lampan brukar lysa när elektroderna fästs på min kropp, sken den gröna färgen upp hela rummet. Jag var frisk. Äntligen. Synd bara att den inte har så där jättekoll på magen, det är ju där själva problemet ligger, fortfarande.

Det bestämdes hur som helst att jag skulle vila imorgon för att sedan träna lätt på torsdag förmiddag och sedan börja träna med resten av laget på fredag.

Jag missar matchen på torsdag också. Förhoppningsvis den sista jag missar denna säsong.

Elmbloggen .
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.