Richard Ford, Stockholm och en kort uppdatering

Nyheter • Publicerad 6 maj 2014

Jag läser Richard Fords Kanada medan bussen sakta gungar genom landet. Fords bok är bra. Riktigt bra. Och den har hjälpt mig igenom ett par timmar av resan. Musiken också. Spotify. Jag gillar att kasta mig ut på okänt område, discover-funktionen, och då jag gillar en låt så lägger jag till den i min egen spellista. Ett bra sätt att hitta ny, spännande musik. Dessutom underlättar den läsandet.

Vi är på väg mot Stockholm.

Återigen erbjuder Allsvenskan en härlig möjlighet att bekänna färg. Var står vi? Hur bra kan vi vara? Hur bra kan vi bli? Det är lätt att glömma bort, att färgas av framgång, att vi är ett lag under uppbyggnad. Vi är ingen färdig produkt (blir ett lag någonsin det?) och så länge vi känner att vi är på rätt väg är vi nöjda. Tålamod. Det finns ingenting annat. Tålamod och hårt jobb. Vi har en plan, en ide, som vi oavbrutet jobbar efter och som förhoppningsvis kan leda till riktigt stora saker framöver. Men just nu har vi bara tålamod. Och jobbar hårt. Jävligt hårt.

Sverige är vackert. Landskapet som rullar förbi utanför. Färgerna är sommarens.

Jag gillar resor. Det är avkopplande. Timmarna på bussen. Tiden då ingenting annat räknas.

David Elm
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.