How I met your mother

Nyheter • Publicerad 30 mars 2010

Cirka fem avsnitt senare. Vi är fast. Det är bra. Jag har velat se det, men det har inte riktigt blivit av, precis som mycket annat har det fallit in i någon slags "vänt-fack". Det var först nu, när Ms bror föreslog att vi skulle se ett avsnitt som allt föll på plats, ett avsnitt följdes av ett till, sedan flera, bara ett till, eller? Klart! Och nu sitter vi där, fast, framför How I met your mother. Och jag tror att vi har några säsonger att plöja oss igenom. Underbart.

Jag kan inte säga att jag gjorde en bra träning. Verkligen inte. Jag orkade ingenting, min kropp verkade styras av krafter jag saknade kontroll över, som gjorde den trött och åsamkade något slags matt tillstånd, och det räckte med att jag gjorde ett par löpningar för att jag skulle andas tungt som en vattenbuffel (det känns som ett djur som andas tungt, eller iaf djupt) . Det känns sådär. Men min vana trogen avslutade jag med ett monsterpass i gymmet. Förmodligen inte alls smart. Men väldigt skönt.

Det är inte mycket mer än en månad nu tills allt är avgjort. PL, Champions League och Europa League.

Tippade innan säsongen att Mjällby skulle överraska. Och det känns som att jag får rätt där.

Vi har börjat uppladdningen inför torsdag, och Wolfsburg. Träningen är styrd efter deras spelsätt, 4-3-1-2, troligtvis med diamant på mitten, så kanske 4-1-2-1-2 är mer korrekt.

Elmbloggen .
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.