Annons

Det blev en del och kanske fortsätter det

Nyheter • Publicerad 18 november 2009

Lyssnar på Kent samtidigt som jag städar huset, blev lite sovmorgon, sedan två avsnitt av Ullared och nu är det städning som gäller. Jag är snart klar. Och jag börjar bli väldigt nöjd, diskbänken skiner som aldrig förr, tvbänken står i sitt hörn och gnistrar och golven är så blanka att jag kan spegla mig i dem. Klass. Min städning andas klass. Klass rakt igenom.

M brukar ha lite synpunkter på min diskning. Brukar få höra att jag skulle behöva gå en kurs, diskkunskap 1-10hp, men jag håller inte med. Visst, glas är svåra att få riktigt rena, det spelar ingen roll om jag öser på med varmvatten och gnor tills händerna blöder, det blir ändå fläckar kvar. Tur då att vi har diskmaskin.

Annons

Träningsledigt idag och jag tänkte snart sätta mig ner för att gå igenom alla frågor som har kommit in. Det blir nog en intervju uppdelad i två, en del läggs ut på lördag och en på söndag. Ska bli lite skönt att för en gångs skull kunna vara helt ärlig, nu vet jag ju att det inte finns någon som vränger svaren, eller vrider dem på något sätt.

Har satt in en gratäng i ugnen. Måste kolla till den nu.

Elmbloggen .
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons