GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Vi är redo utveckla vår landsbygd”

Kommunpolitik i Hultsfred
”Jord och skogsbruk har stor betydelse för vår kommun. Det syns även i vårt kommunvapen som är symboliserad med tre granar.”
Debatt • Publicerad 9 september 2022
Detta är en opinionstext i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
"Vi är redo att lyfta fram vårt behov av självförsörjning av livsmedel och energi.”
"Vi är redo att lyfta fram vårt behov av självförsörjning av livsmedel och energi.”Foto: Christian Hylse

Vi Kristdemokrater vill fokusera på en fungerande landsbygd.

Kommunalt bör vi ställa krav på närodlat och att till exempel elever ska kunna besöka de gårdar varifrån livsmedel levereras för skolmåltider.

Vi är redo att lyfta fram vårt behov av självförsörjning av livsmedel och energi. Därför bör kommunen ha en klar linje gentemot staten där vi lyfter fram jord- och skogsbrukets behov för att kunna bli framgångsrika.

Ansvarsfullt brukande av jord och skog har skapat många av de natur och kulturvärden som finns idag. Idag hotas äganderätten, inte minst av skogen. Kristdemokraterna vill stå upp för fortsatt enskilt ägande och brukande av skogen under frihet och ansvar.

Visste du att skatten från jobben i skogsnäringen bara i Kalmar län kan finansiera 1911 jobb i vård, skola och omsorg?

Rösta på Kristdemokraterna om du vill ha en fungerande och levande landsbygd

Andreas Axelsson

Sofi Freudenthal

KD kandidater i kommunvalet i Hultsfred

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.