Tack för konserten!

Debatt • Publicerad 15 mars 2006

Skulle vilja rikta ett stort tack till er som arrangerade konserten med Håkan Hellström i Oskarshamn i lördags kväll. Scenbyggarna hade gjort ett kanonjobb, ljud och ljus var lika bra det. Det enda som saknades var alla oskarshamnare. Föga förvånande så lyste de med sin frånvaro, då man var tvungen att betala för sig.

Tycker det är så tråkigt att det alltid är likadant. Folk klagar på att det inte händer något här i atomkommunen Oskarshamn. Men när det väl finns folk som engagerar sig och försöker att anordna något så ställer man inte upp.

Är själv inget större fan av grabben i sjömanskostym, men jag försökte själv att bidra genom att betala för en biljett och gå på konserten. Jag är glad för det, för det kommer nog inte att hända igen. Läste att ni hade avbokat Cardigans och det får man väl tyvärr säga var lika bra det. Risken att det inte hade blivit någon allsvensk hockey här i stan hade nog besannats, tyvärr verkar det som att inställnigen här i stan inte går att rå på.

Douglas Liljehammar

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.