GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

“Snälla Kalmar kommun hjälp mig att få ha kvar simhallen”

Insändare • Publicerad 13 juli 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Jag har känt till att de vill riva den gamla simhallen och bygga en ny. Det är alldeles korkat, för den är tillräckligt stor, rymlig och jag har inte funnit något mögel i simhallen. Snälla Kalmar kommun hjälp mig att få ha kvar simhallen, annars va ska skolorna göra när det behöver simma på sitt schema? De som har gjort ett nytt äventyrsbad och gjort fint, då river man inte en simhall.

En besviken Anders Bengt Johansson, Urshult

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.