GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sjukvården och rikspolitiken är 2022 års hetaste debattämnen

2022 var ett annorlunda år. Krig i Ukraina, energikris och så naturligtvis valår. Men när det gäller de ämnen som dominerar diskussionerna på Barometern-OT Debatt är det mesta sig likt. De tre ämnen som varit hetast under året är sjukvårds, rikspolitiken och kommunpolitiken. Men det finns en tydlig skillnad, frågor som rör jobb och företag har varit betydligt mer aktuella i år än de senaste åren.
Debatt • Publicerad 14 januari 2023
Detta är en opinionstext i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

1. Sjukvårdsfrågor - 104 artiklar

2. Rikspolitik/valet - 83

3. Kommunpolitik i Kalmar - 69

4. Jobb och företagsfrågor - 51

5. Energipolitik - 36

6. Infrastruktur- och kollektivtrafikfrågor - 32

7. Skola och utbildning - 29

7. Regionpolitik, allmän - 29

8. Gröna näringar - 25

9. Ukrainakriget - 24

10. Klimat- och miljöfrågor - 21

Mats AnderssonSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.