GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Centerpartiet befäster sin position som ett vänsterliberalt parti”

Sverigedemokraterna har under mandatperioden varit ledande i att driva en politik som värnar utvecklingen i hela kommunen, inte bara centralorten, stärka tryggheten, höja kvalitén i den kommunala välfärden och förbättra vårt företagsklimat. Det är ett fokus som är angeläget om Oskarshamns kommun ska kunna stärka sin attraktivitet och vara en livskraftig kommun.
Replik • Publicerad 4 augusti 2022
Detta är en opinionstext i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Partiets besked innebär även i klartext att det inte heller kommer finnas några förutsättningar för ett borgerligt styre eller annat politiskt ledarskap”, skriver debattörerna.
”Partiets besked innebär även i klartext att det inte heller kommer finnas några förutsättningar för ett borgerligt styre eller annat politiskt ledarskap”, skriver debattörerna.Foto: Johanna Eriksson

Det är därför tråkigt att just Centerpartiet uppenbart inte har kommunens och medborgarnas bästa för ögonen. Då man nu tydligt deklarerar att man hellre avstår den politik man lovat väljarna i valet än att genomföra den tillsammans med eller med stöd av Sverigedemokraterna där man tycker lika.

Partiets besked innebär även i klartext att det inte heller kommer finnas några förutsättningar för ett borgerligt styre eller annat politiskt ledarskap. Därmed befäster Centerpartiet även lokalt sin position som ett vänsterliberalt parti där man öppet vill samarbeta med Vänsterpartiet.

Är man nöjd med hur det ser ut i Oskarshamn och hur utvecklingen ser ut, då kan man rösta på Centerpartiet eller något av de andra vänsterpartierna. Vill man däremot ha ett annat styre i Oskarshamn och byta politiskt ledarskap efter mer än hundra år av sossestyre, då ska man rösta på Sverigedemokraterna – det ledande och största oppositionspartiet.

Mattias Bäckström Johansson (SD), riksdagsledamot

Leif Axelsson (SD), gruppledare SD Oskarshamn

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.