Nicki Pedersen

Nyheter • Publicerad 25 november 2010

Det är orealsitiskt och svindyrt. Men det skulle vara jäkligt häftigt...

...om Dackarna värvade Nicki Pedersen , alltså.

Det är klart att han lämnar Lejonen och faktum är att den trefaldige världsmästaren skulle passa helt perfekt in i Dackarnas lagbygge. Den här uppställningen går - med 0,02 (!) snittpoängs marginal - in under snittaket:

1. Rune Holta

2. Jurica Pavlic

3. Andreas Jonsson

4. Fredrik Lindgren

5. Nicki Pedersen

6. Robin Aspegren

7. Anders Mellgren

Alltså, Hans ut, Nicki in. Dackarnas förartrupp är visserligen fylld, men det är bara en pappersprodukt. Truppen måste vara fylld den sista november, sedan är det, som jag fattat det, bara att byta ut exempelvis den svårstavade polacken mot Nicki i nästa transferfönster, som öppnar innan seriestart i vår.

Med Nicki i laget skulle det inte spela någon roll att reservparet ser ut som det gör.

Det här scenariot lär knappst bli verklighet, men en cool tanke är det.

* * *

Såg IKO-Borås från OT:s vip-platser och det var fan nära att jag somnade. Då var jag ändå mer vaken än vissa spelare. Vet inte när jag såg ett mer lojt och ointresserat IK Oskarshamn senast. Årets klart sämsta insats.

En Salo-effekt?

Inte omöjligt. Återkommer med mina tankar i Salo Gate under fredagen.

Christian Gustafsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.