En rapport om vår vän Rob Sirianni

Nyheter • Publicerad 16 oktober 2011

IKO-produkten Benjamin Roth , som håller på och spelar till sig ett Serie A-kontrakt med Fassa nere i Italien, skickade det här mejlet i går.

Tjena Christian!

Vet inte alls om du har något intresse av detta nu, men eftersom jag följer din blogg slaviskt vet jag att du (och Roger Jönsson?) gärna hade sett Rob Sirianni i IKO denna säsong.

Kollade Fassa–Valpellice igår och höll matchen igenom ett extra öga på Sirianni. Kan säga att han inte motsvarade mina förväntningar.

Oengagerad, slö, slarvig, nonchalant i hemjobbet och värst av allt, han missade TRE i princip öppna mål.

Har ingen koll på IKO denna säsong och vet inte alls hur nyförvärven har levererat. Sirianni kan ha haft en riktigt dålig dag på jobbet, men jag tror inte att IKO hade behövt en spelare som Sirianni. Hade han hamnat i IKO och presterat som han gjorde igår så hade han med all sannolikhet fått kicken av IKO vid det här laget.

Direkt från Italien - Benjamin Roth

Christian Gustafsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.