Det blir rapport på det här

Nyheter • Publicerad 5 mars 2010
Uppladdningen inför Göteborgsvarvet är i full gång för gänget i OT-utmaningen. Vi tränar och ligger i och nästa vecka blir det en rapport i tidningen. En av deltagarna, Thomas Björklund, brukar hävda att han tillbringar stora delar av dagarna på gymmet, och det gör han säkert. OT-bloggen kan dock publicera den här häpnadsväckande, smått sensationella bilden. 
Det var OT-fotografen Ragge-Bagge Baskagge som stötte på Björkis, som hade sällskap av en nytömd talltik och en burk kebabsås (plus dock för Lokan), på pizzeria Blågul vid lunchtid i dag. 
Som de säger i det militära: det blir rapport på det här!
Uppladdningen inför Göteborgsvarvet är i full gång för gänget i OT-utmaningen. Vi tränar och ligger i och nästa vecka blir det en rapport i tidningen. En av deltagarna, Thomas Björklund, brukar hävda att han tillbringar stora delar av dagarna på gymmet, och det gör han säkert. OT-bloggen kan dock publicera den här häpnadsväckande, smått sensationella bilden. Det var OT-fotografen Ragge-Bagge Baskagge som stötte på Björkis, som hade sällskap av en nytömd talltik och en burk kebabsås (plus dock för Lokan), på pizzeria Blågul vid lunchtid i dag. Som de säger i det militära: det blir rapport på det här!Foto: 
Christian Gustafsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.