En halv galabiljett

Nyheter • Publicerad 11 oktober 2011
Foto: 

Min galabiljett är i gott skick så misstolka mig inte. IFK går nu in och sponsrar sina spelares halva biljett för att så många som möjligt i laget ska komma och representera det främsta damlaget i regionen. Vi vill ju också stötta våra hittills nominerade tjejer Lina Bertilsson "Årets spelare dam" och Sandra Werner "Årets domare". Jag har investerat i både biljett och klänning så jag är mer än redo!

Så en uppmaning till våra egna, Barometerns fotbollsgala närmar sig med stormsteg så pallra er iväg och köp en biljett nu!

För övrigt så åkte Lindsdals damer på förlust med 1-2 i första kvalmatchen mot Danmark/Sirius som blev det första laget att fira en plats i division ett nästa säsong. Det räcker med oavgjort för liffen i den andra kvalmatchen för att ta klivet upp och min magkänsla säger nu att det kommer bli två heta derbyn i nästa års upplaga av Söderettan!

Cassandra Olofsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.