Återförening i Norrköping

Nyheter • Publicerad 9 juni 2012
Foto: 

Det är motvilligt vi sätter oss i bussen som rullar bort från ett soldränkt Gröndal och ett väder som är som det borde vara en dag i juni, äntligen.. Hemmamatch idag hade varit att föredra men vi får hoppas att solen hittar till Norrköping med.

Idag återförenas vi med Lina Bertilsson. Tjejen med ett båvitt IFK-hjärta som inför säsongen flyttade tll Norrköping. Hon bytte från ett IFK till ett annat. Så i 90 minuter ska vi först mötas klädda i två olika matchställ, på varsin sida, försvara varsitt mål. Det är viktiga tre poäng vi spelar om i en obehgaligt jämn serie. Så först ska vi kriga sen får vi kramas.

Jag vinklar så att fläkten blåser lätt i ansiktet på mig, håller hårt i vattenflaskan och ber snällt solen hänga med till Norrköping. Nu kör vi!

Cassandra Olofsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.