Annons

Rena händer med Wu-Tang Clan

Musik • Publicerad 21 maj 2020
RZA från Wu-Tang Clan vill att du tvättar händerna. Arkivbild.
RZA från Wu-Tang Clan vill att du tvättar händerna. Arkivbild.Foto: Charles Sykes/AP/TT

Wu-Tang Clan gör en insats för handhygien och mot smittspridningen med sitt nya handrengöringsmedel "Protect ya hands", skriver nme.com. Namnet är en referens till gruppens debutsingel "Protect ya neck" från 1993 och handtvätten är en del av hiphop-gruppens kollektion "A better tomorrow", som också inkluderar en t-shirt och ett mål mat i en återvinningsbar skål.

Vinsten för försäljningen går till välgörenhetsorganisationer och barnsjukhus i Kanada, och för varje såld flaska doneras en flaska till härbärgen.

Annons

Wu-Tang Clan är inte den första gruppen som lanserat egna produkter i coronapandemins spår. Nyligen presenterade rockgruppen Devo en uppdaterad version av sin ikoniska energy dome-hatt – nu med visir som skydd mot droppsmitta.

En rad artister säljer munskydd, bland dem finns Kiss, The Weeknd, Megadeth, Justin Bieber och Ariana Grande.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons