Kultur

Lisa Miskovsky och Louisiana Avenue klara för Latitud 57

OSKARSHAMN Artikeln publicerades
Lisa Miskovsky och Louisiana Avenue kommer till Latitud.
Foto: TT/Pressbild
Lisa Miskovsky och Louisiana Avenue kommer till Latitud.

Latitud 57 släpper nu två nya akter till sommarens festival – Lisa Miskovsky och Louisiana Avenue.

Lisa Miskovsky är en landets mer namnkunniga artister och har under åren belönats med både Grammis och Rockbjörnar. Hon släpper ny musik inom kort och kommer med sitt band till Latitud 57.

– Jag har velat boka henne länge, hon är en fantastisk artist och har tunga låtar i bagaget. Det känns jättekul att ha bokat henne i sommar när hon har ny musik ute, säger Latitud 57:s festivalgeneral Christian Åberg.

Klara är också Stockholmsbandet Louisiana Avenue, som kallar sig för en glädjeorkester och garanterar sväng på Brädholmen i sommar.

– Jag såg dem på showcasefestivalen Sweden Live och golvades av deras framträdande. De skapar karnevalstämning, säger Christian Åberg.

Nu förstärker båda akterna sommarens Latitud 57 som hålls den 5-6 juli i Oskarshamn. Sedan tidigare är även följande artister klara: Ulf Lundell, Linnea Henriksson, Weeping Willows, Daniel Lemma & Hot This Year Band, Norlie & KKV, Hardcore Superstar och John De Sohn.

LÄS MER OM LATITUD 57:

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.