Kultur

Isle of You klara för spelning på Putte i parken

Stockholm Artikeln publicerades
Elina Danielsson och Ida Johansson i Isle of You.
Foto: Pressbild
Elina Danielsson och Ida Johansson i Isle of You.

Ölandsbördiga duon Isle of You är klara för att spela på den ambulerande gratisfestivalen Putte i parken när den kommer till Karlstad.

Isle of You, bestående av Elina Danielsson och Ida Johansson, bor och verkar numera i Stockholm. De har uppmärksammats mycket av Sveriges Radio P3 och lyftes nyligen fram som Framtidens artist av radioprogrammet Musikguiden.

Nyligen var Isle of You förband till bandet Junior Brielle i Lund och nu är det klart att duon spelar på gratisfestivalen Putte i parken när den kommer till Karlstad 4-6 juli. Förutom Isle of You kommer artister som Molly Hammar, Kalle Baah, Peg Parnevik, De vet du och Eric Saade att spela på festivalen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.