Annons

Fler datum för En sagolik historia

Magnus Kviske och Daniel Alleveds rosade familjeföreställning En sagolik historia spelas tre gånger på Kalmar läns museum under sportlovet.
Publicerad 18 februari 2019
Daniel Alleved och Magnus Kviske.
Daniel Alleved och Magnus Kviske.Foto: Johanna Eriksson

Föreställningen, som bygger på Kalmarbaserade författarna Emelie och Andreas Sjölanders historieböcker för barn, hade premiär på Kalmar läns museum i slutet av januari. Nu har tre extraföreställningar satts in, 20, 21 och 23 februari.

Barometern-OT:s recensent Tina Jeppsson såg premiären och skrev bland annat: ”Svensk historia light är en lysande idé och som gjord för att även göra kul scenkonst av. Magnus Kviske, som skrivit manus, har också spexat till historien ordentligt. Tillsammans med sin minst lika sprallige scenkompis, Daniel Alleved, tar han sig lekfullt an några av de mest kända personerna ur svensk historia.”

Kim Ustamujic JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons