Säsongen ut för Johann Smith

Nyheter • Publicerad 23 mars 2010

Precis som 90 röda minuter skrev i helgen så väljer Kalmar FF att skriva kontrakt med Johann Smith . I dag skrev den snart 23-årige amerikanen under ett kontrakt som gäller för resten av säsongen.

- Johann besitter en egenskap som alltid är intressant att hitta hos en fotbollsspelare och det är hans snabbhet. Den hoppas vi att Johann ska kunna nyttja fullt ut här hos oss, säger klubbchefen Svante Samuelsson till föreningens hemsida.

Johann Smith har varit i Kalmar i drygt två veckor och visat upp sig för KFF. Han spelade 15 min i genrepet mot Halmstad och bara några dagar senare skadade han sig i samband med en träning på Fredriksskans. Först befarades ett benbrott men dagen efter kom lugnande besked att det endast handlade om ett köttsår på benet. Han är nu återigen i full träning och blir alltså kvar i Kalmar FF säsongen ut.

- Jag hoppas nu att jag ska kunna hjälpa Kalmar FF genom att använda mina kunskaper på bästa sätt. Samtidigt vill jag också utvecklas som spelare och det känner jag att jag kommer att få möjlighet till hos Kalmar FF, säger Johann Smith.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.