KFF nobbar Copa del Sol - väljer La Manga

Nyheter • Publicerad 25 november 2010
Foto: 

Hanna Hideng . Så heter hon som ska vikariera för KFF:s ekonom Anna Alexander som väntar barn i början på februari. Hanna Hideng är bosatt i Kalmar och jobbar idag på ekonomiavdelningen i Borgholms kommun (inköpsansvarig ekonom) och ska börja jobba heltid hos Kalmar FF vid årsskiftet.

Hideng gör sedan i början på november ett antal hel- och halvdagar nere på kansliet för att lära sig verksamheten och vikariatet löper under ett år från och med 1 januari.

*****

Trots en inbjudan till försäsongsturneringen Copa del Sol i Marbella väljer Kalmar FF att tacka nej. Istället åker a-truppen under perioden 12-23 februari till den spanska sydkusten för att deltaga i La Manga 2. En turnering som innehåller åtta lag från Sverige, Norge och Ryssland.

Förutom matchlägret i La Manga är det planerat ännu ett försäsongsläger i början på mars. Föreningen tittar för närvarande på flera olika alternativ i europa, bland annat Turkiet och Portugal.

*****

Fler och fler ungdomslag ansluter sig till inomhusturneringen Barometern Cup. Totalt är nu 113 anmälda till turneringen som spelas 3-7 januari i Kalmar Sporthall. Snart lottas spelschemet i de olika åldersklasserna (10-14 år) och för att snabbare titt på deltagarlistan - besök hemsidan HÄR.

*****

I eftermiddag kör a-truppen årets sista träningspass på Fredriksskans. Sedan väntar en längre ledighet innan man startar upp försäsongsträningen 10 januari.

Tipselittruppen tränar på som vanligt och beräknar gå på semester 17 december.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.