Fredriksskans 10 mars 2010

Nyheter • Publicerad 10 mars 2010
Foto: 

3 dagar, 5 timmar och 47 minuter kvar till den allsvenska premiären mot IFK Göteborg. Kenneth Fritz , anläggningsansvarig på Fredriksskans, säger nu på förmiddagen följande till 90 röda minuter om vad som kommer att hända fram till lördag.

- Vi la på fiberduken i tisdags i förra veckan och den kommer att plockas bort på torsdag eftermiddag. Efter det kommer vi att ringvälta planen och eventuellt dressa upp den med lite sand om det skulle behövas. På fredag kritar vi upp planen och ställer ut målen, sedan ska det mesta vara klart.

- Just nu går vi runt och tvättar av samtliga stolar på läktarna och även ser till att ingen snö ligger vid de olika entréerna. Vi sopar bort allt grus från asfalten och ska också försöka ta bort den snö som fortfarande ligger kvar på löparbanan framför huvudläktaren.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.