En vecka till för Douglas - Rafael avskriven

Nyheter • Publicerad 19 juni 2010
Foto: 

Testbrasse nummer 1: Douglas da Silva Vieira tränar med KFF en vecka till. Testbrasse nummer 2: Francisco Rafael do Nascimento Rolim är avskriven.

- Vi vill se och utvärdera Douglas i forwardspositionen i en vecka till, säger KFF:s klubbchef Svante Samuelsson .

Rafael lämnade Kalmar för Amsterdam i går.

- Vi går inte vidare med Rafael, vi tittade på hans egenskaper och vi tycker att vi alla redan har backup på den positionen, säger Samuelsson.

Läs mer HÄR

*****

Kalmar FF har skrivit nytt kontrakt - den här gången med Kalmar Energi som blir officiell energileverantör till KFF och Guldfågeln Arena. Avtalet är femårigt och avser leverans av förnyvar el och fjärrvärme.

- Vi på Kalmar Energi är stolta över att få samarbeta med Kalmar FF. FF är kanske jämte Slottet och Ölandsbron kommunens starkaste varumärken. Mot den bakgrunden känns det bra att vi genom en klimatriktig energiförsörjning kan bidra till Kalmar FF:s utveckling, säger Therese Andersen , säljledare på Kalmar Energi.

*****

80 kronor för en vuxenbiljett, ungdomar under 16 år fri entré. Blekinge fotbollsförbund och Saxemara IF har nu bestämt biljettpriset till nästa veckas träningsmatch mellan Mjällby AIF och Kalmar FF på Brunnsparken i Ronneby. Matchen spelas onsdagen den 23 juni med avspark 18:30 och förköp av biljetter kan göras på Saxemara IF:s kansli på telefon: 0454-42103.

*****

Kalmar FF:s P98-lag befinner sig i helgen i Hallstavik för att spela ungdomsturneringen Panaxia Cup. Det blev dock förlust i fredagens inledande gruppspelsmatch mot AIK som vann med 4-2, efter 2-2 i paus. Under lördagen väntar två matcher för de unga KFF-laget. På förmiddagen ställs man mot Västerås IK och på eftermiddagen väntar match mot Hellerup från Danmark.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.