Biljettinformation: Kalmar FF - EB/Streymur

Nyheter • Publicerad 25 juni 2010
Foto: 

Med en vecka kvar till hemmamatchen mot EB/Streymur i kvalet till Europa League har Kalmar FF nu gått ut med följande biljettinformation.

Biljettförsäljningen startar måndagen den 28 juni för årskortsinnehavare som ges förtur att köpa om sina platser under måndagen och tisdagen på Kalmar FF:s kansli (08:00-16:00). Övriga biljetter släpps under onsdagen via kansliet och på ticnet.se. På matchdagen startar försäljningen klockan 10:00 i biljettkassorna ut mot Fredriksskansgatan.

KFF-klacken, som i vanliga fall står på Sektion E, hänvisar till "lilla" Sektion E (90 platser) och dessa biljetter går inte att köpa över nätet utan föreningen kommer i början på nästa vecka gå ut med en direktlänk för köpa av dessa biljetter.

Säsongskortsinnehavare och medlemmar i Kalmar FF erbjuds rabatter på sina biljetter, där följande priser är inklusive serviceavgift. Observera att samtliga biljetter är sittplatser då inga ståplatser får användas i Europa League.

Europa League-mötet med färöiska EB/Streymur spelas på Fredriksskans, torsdagen den 1 juli med avspark klockan 21:00. Matchen direktsänds även i TV4 Sport.

Vuxna 19 år-: 200 kronor

Ungdom 12-18 år: 150 kronor

Barn 6-11 år: 100 kronor

Barn 0-5 år: (fritt i föräldrars knä)

Säsongskortsinnehavare: 170 kronor

Medlemmar i Kalmar FF: 180 kronor

Familjebiljetter: 2 vuxna + 2 ungd./barn, 350 kronor (Säljs endast på KFF:s kansli och matchdag)

*****

Torsdagskvällen toppmöte i Juniorallsvenskan Elit Södra mellan Malmö FF och IFK Göteborg slutade 3-1 till hemmalaget. Ett resultat som innebar att Malmö FF passerade Blåvitt och nu är nya serieledare på 28 poäng - en poäng bättre än Göteborg.

Kvällens resultat gladde säkerligen även KFF-tränare Jens Nilsson nu när tabelltoppen spetsades till inför sommaruppehållet. Kalmar FF är tabelltrea efter 12 omgångar, sju poäng bakom IFK och åtta bakom MFF.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.