Wennberg avgjorde för Columbus

Alexander Wennberg gjorde sitt 13:e mål för säsongen när han styrde in 1-0 för Columbus hemma mot Philadelphia i NHL-ishockeyn. Målet i den andra perioden blev matchens enda och slutspelsklara Columbus satte ytterligare press på toppkonkurrenterna Washington och Pittsburgh i Eastern Conference.(TT)
Publicerad 25 mars 2017

Alexander Wennberg gjorde sitt 13:e mål för säsongen när han styrde in 1-0 för Columbus hemma mot Philadelphia i NHL-ishockeyn.

Målet i den andra perioden blev matchens enda och slutspelsklara Columbus satte ytterligare press på toppkonkurrenterna Washington och Pittsburgh i Eastern Conference.

Columbus ryske målvakt Sergej Bobrovskij räddade 36 skott när han höll nollan för sjunde gången i vinter. Bobrovskij har därmed vaktat målet i 40 segrar den här säsongen, flest i NHL.