S:t Petersburg uppe i 20 raka segrar

Ska S:t Petersburg nöjde sig inte med att sätta rekord med 19 raka segrar i KHL-ishockeyn. I och med 4-0 borta mot Spartak Moskva är tjoget fullt. Den svenske backen David Rundblad satte matchens sista mål i början av tredje perioden.(TT)
Publicerad 9 oktober 2017

Ska S:t Petersburg nöjde sig inte med att sätta rekord med 19 raka segrar i KHL-ishockeyn. I och med 4-0 borta mot Spartak Moskva är tjoget fullt.

Den svenske backen David Rundblad satte matchens sista mål i början av tredje perioden. Rundblads landsman och försvarskollega Patrik Hersley, som ledde backarnas poängliga inför måndagens matcher, spelade inte mot Spartak Moskva.

S:t Petersburg har vunnit 17 av matcherna efter ordinarie tid, en i förlängning och två i straffläggning - och har därmed 57 poäng av 60 möjliga efter 20 matcher.