Premiärseger för storfavoriten

Bayern München drog i gång jakten på sin sjätte raka ligatitel i Bundesligafotbollen med att besegra Bayer Leverkusen med 3-1 i premiären. Redan efter 18 minuter hade mästarlaget nickat till två gånger och tagit ett rejält grepp om trepoängaren. Båda målen kom från nyförvärv.(TT)
Publicerad 18 augusti 2017

Bayern München drog i gång jakten på sin sjätte raka ligatitel i Bundesligafotbollen med att besegra Bayer Leverkusen med 3-1 i premiären.

Redan efter 18 minuter hade mästarlaget nickat till två gånger och tagit ett rejält grepp om trepoängaren. Båda målen kom från nyförvärv. Niklas Süle, back från Hoffenheim, knoppade in 1-0 efter en frispark i nionde minuten och nye mittfältaren Corentin Tolisso, från Lyon, använde också huvudet när han förpassade in Arturo Vidals hörna i 18:e minuten.

Målmaskinen Robert Lewandowski satte 3-0 på straff åtta minuter in i andra halvlek innan Admir Mehmedi kunde reducera i 65:e minuten.

Bayern München är storfavorit till ligatiteln och vann förra säsongen Bundesliga med 15 poängs marginal till tvåan Leipzig.