Djurgården tar nya tag under vilan

Två lag som varit skadedrabbade avslutade våren på olika sätt när Häcken slog Djurgården med 3-1. Häcken grönskar, medan Djurgården kämpar i motvind - särskilt borta, med fem raka förluster. Paulinho blev matchvinnare för Häcken.(TT)
Publicerad 29 maj 2016

Paulinho blev matchvinnare för Häcken. I tolfte minuten störtade han fram på en passning från Martin Ericsson och gav Häcken ledningen.

Några minuter senare nickade förre Häcken-spelaren Mathias Ranégie in 1-1 för Djurgården på en frispark från Kevin Walker.

Strax före paus kom Häcken i en snabb kontring, där John Owoeri osjälviskt spelade fram Paulinho till 2-1. Det var den 30-årige brassens åttonde mål i de sju seriematcher han spelat i år. Imponerande!

I 57:e minuten ökade John Owoeri till 3-1 med ett välplacerat skott vid stolproten.

””

"Lägre ner i mattan"

Men något mål blev det inte, och Djurgården kan summera en svajig vår, med sju förluster på tolv matcher.

””

Han anser att lagets utveckling hämmats av alla skador.

””
””

Uppåt för Häcken

Häckens utveckling har gått uppåt under våren, med tio poäng av tolv möjliga i de fyra sista matcherna.

””

Gerhardsson anser att många skador även hämmar kvalitén på träningarna.

””

Han var inte nöjd med tempot i Häckens passningsspel i början mot Djurgården - men däremot med de snygga målen, som gav ledning i paus.