Hörnorgie men inga mål på Grimsta

Småtrevligt kombinationsspel och mängder av hörnor. Men undermålig kvalitet på de avgörande passningarna och magert med målchanser. Det gav 0-0 i den allsvenska fotbollsmatchen mellan Brommapojkarna och Örebro.(TT)
Publicerad 27 maj 2018

Bortalaget hade efter en lovande säsongsstart tio placeringar tillgodo på BP in i mötet på Grimsta IP men var överlägset endast i antalet hörnor före paus, 6-0.

I andra halvlek var Brommapojkarna det något bättre laget och vände på hörnstatistiken, 10-0 gav 10-6 totalt, men det var längesen och på andra planer tre hörnor kunde växlas in mot en straff.

Ett av BP:s tio försök ledde ändå till lagets kanske bästa målchans i matchen men danska mittbacken Martin Rauschenberg fick inte ordentlig träff på bollen när den damp ned framför hans fötter, och ÖSK-målvakten Oscar Jansson kunde göra en relativt enkel räddning.