Gefles första seger på 59 dagar

Åtta matcher i rad utan poäng i superettan. Sedan kunde Gefle, i fjol i allsvenskan, jubla igen. Borta mot Trelleborg vann laget med 1-0. Det var nye tränaren Poya Asbaghis första seger i hans tredje match. - Vi gör en riktigt hård arbetarinsats, sade han till TV4 Sport.(TT)
Publicerad 19 juni 2017

Åtta matcher i rad utan poäng i superettan. Sedan kunde Gefle, i fjol i allsvenskan, jubla igen.

Borta mot Trelleborg vann laget med 1-0. Det var nye tränaren Poya Asbaghis första seger i hans tredje match.

””

Precis som i Gefles första trepoängare i år - 1-0 hemma mot Syrianska den 21 april - var det Deniz Hümmet som avgjorde.

””

Målet kom i den tolfte minuten. Trelleborg hade därefter en rad kvitteringschanser, men föll för första gången på hemmaplan i år. Skåningarna inledde säsongen med att göra många mål. Men har nu inte nätat på 281 minuter.

Gefle är fortsatt jumbo - fast har nu "bara" sju poäng upp till en kvalplats. Trelleborg finns i mitten av tabellen efter 13 omgångar.