TT-Feature

Tom Hardy: "Venom" kan bli trilogi

TT-Feature Artikeln publicerades

I oktober släpps den första filmen om den trikåklädde serietidningsskurken Venom med den brittiske skådespelaren Tom Hardy i huvudrollen. Nu avslöjar huvudrollsinnehavaren att det kan bli upp till tre filmer om seriefiguren - beroende på biobesöksstatistiken, rapporterar NME.(TT)

I oktober släpps den första filmen om den trikåklädde serietidningsskurken Venom med den brittiske skådespelaren Tom Hardy i huvudrollen.

Nu avslöjar huvudrollsinnehavaren att det kan bli upp till tre filmer om seriefiguren - beroende på biobesöksstatistiken, rapporterar NME.

– Vi har skrivit på för tre stycken. Så det är väldigt öppet. Vi får se vad folks respons är till den. Jag tycker att det är en grym roll. Jag älskar att spela båda två av dem, säger Tom Hardy.

Venom är en figur i serietidningsförlaget Marvels universum. Antihjälten dök upp för första gången som antagonist till Spider-man, men har även varit med i andra Marvel-sammanhang.

Venom är en sorts varelse som bosätter sig i en värdmänniska. Oftast är Venom bosatt i Eddie Brock, men har även huserat i mannen bakom spindeldräkten, Peter Parker, och andra Marvel-figurer.