TT-Feature

Mötley Crüe spelar in nya låtar - till film?

TT-Feature Artikeln publicerades

Rockfarbröderna i det insomnade Mötley Crüe ska spela in nytt material. Det skriver sångaren Vince Neil på Twitter: "Spännande nyheter! Inom några veckor går grabbarna och jag in i studion för att spela in fyra helt nya Mötley Crüe-låtar! "(TT)

Rockfarbröderna i det insomnade Mötley Crüe ska spela in nytt material.

Det skriver sångaren Vince Neil på Twitter: "Spännande nyheter! Inom några veckor går grabbarna och jag in i studion för att spela in fyra helt nya Mötley Crüe-låtar!"

Det spekuleras i om de nya låtarna ska användas i den kommande Netflix-filmen som bygger på bandets bästsäljande biografi "The dirt - Bekännelser från världens mest ökända rockband" från 2001.

Bandet, som bildades 1981 i Los Angeles, har inte hörts av sedan 2015 då de avslutade sin avskedsturné. I samband med den undertecknades en överenskommelse för att "förhindra framtida, icke auktoriserat turnerande" av medlemmarna, och den allmänna uppfattningen har varit att bandet splittrades.

Men Vince Neil förtydligar på Twitter: "â?¦ ja, 'grabbarna' betyder Mötley och vi skrev kontrakt på att inte göra fler turnéer. Vi gjorde inte slut eller sade att vi aldrig skulle skapa musik igen."