TT-Feature

Malin Gramer tillbaka i "Paradise hotel"

TT-Feature Artikeln publicerades

Programledaren Malin Gramer återvänder till realityserien "Paradise hotel". Hon är just nu på plats i Mexiko där den nya säsongen spelas in. "Det är otroligt härligt och spännande att vara tillbaka här i Mexiko, som känns som mitt andra hem", säger Gramer i ett uttalande.(TT)

Programledaren Malin Gramer återvänder till realityserien "Paradise hotel". Hon är just nu på plats i Mexiko där den nya säsongen spelas in.

"Det är otroligt härligt och spännande att vara tillbaka här i Mexiko, som känns som mitt andra hem", säger Gramer i ett uttalande.

Förra säsongen av det omtalade programmet leddes av Rebecca Stella Simonson. Men nu är alltså Malin Gramer tillbaka efter sin föräldraledighet och hon tror att den kommande omgången blir något för tittarna att se fram emot.

"Redan nu i början känns det som att man har hoppat rätt in i en säsong fullmatad med intriger, spänning och romantik. Mycket har hänt och mycket mer kan hända. Och det ska bli så otroligt kul att få fortsätta följa deltagarnas vistelse på hotellet, live, härifrån Mexiko", säger hon.

Nästa säsong av "Paradise hotel" sänds i TV3 i höst.