Inga misstankar om brott efter dödsfallet

Torsås Artikeln publicerades

De oklara omständigheterna gjorde att mannens död utreddes som ett mord. Efter både rättsmedicinsk- och teknisk undersökning har nu de tidigare brottsmisstankarna avskrivits.

Söndagen den 9 juni hittade polisen en avliden man i 75-årsåldern på en mindre ort i Torsås kommun. Det var oklart exakt vad som hade hänt och ärendet hanterades som ett misstänkt mord.

Efter att mannens kropp obducerats och hans bostad blivit undersökt har nu de tidigare brottsmisstankarna avskrivits.

– Det finns inte längre några misstankar om brott i samband med dödsfallet. Ärendet hanteras i fortsättningen som en dödsfallsutredning, skriver Robert Loeffel vid polisen i ett pressmeddelande.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.