Annons

”Ytterligare en natt man gråter sig till sömns”

Kalmar AIK är i fritt fall. Smedby Boik utnyttjade situationen.
– Jag trodde inte att det kunde bli värre, säger Johan Steglander.
Kalmar • Publicerad 12 juni 2018

Smedby Boik mötte ett stukat Kalmar AIK och Tobias Karlssons gäng utnyttjade situationen fullt ut. Karlsson, spelande tränare, stod för tre mål och Gustav Eriksson Söderström plussade på med fyra när Smedby vann med hela 8–0 och hakade på toppen i fyran.

– Det var lite darrigt i första. Vi hade 1–0 när de hade en bra chans att kvittera. Sedan fick vi 2–0 innan paus och i andra var de mer eller mindre uppgivna, säger Tobias Karlsson.

Annons

Kalmar AIK-tränaren Johan Steglander hade lätt att hålla sig för skratt på nytt.

– Jag trodde inte att det kunde bli värre än senast men det kunde det ju. Första halvlek var relativt jämn men sedan föll vi ihop. Vi är utan ledare på plan, vi har ingen som vill, kan eller orkar. Det här är ju dessutom ingen 8–0-match på det sättet, det är ju inget formtoppat IFK Berga vi möter. Nä, det blir ytterligare en natt man gråter sig till sömns, säger Kaik-tränaren.

David WinbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons