Sport

Virserum–Guts 9–6

Ishockey, alltrean södra Artikeln publicerades
Virserums tränare, Fredrik Petersson.
Foto: Jesper Hallberg
Virserums tränare, Fredrik Petersson.

Virserum besegrade serieledarna Guts i en målrik match hemma i Modighallen. Efter en målmässigt jämn förstaperiod gjorde Virserum fem mål i andra perioden, jämfört med gästerna från Norrköpings två.

I slutakten fortsatte sedan målkalaset och Virserums förstafemma, bestående av Alexander Andersson, Markus Jardebrink, Jim Nordh, Christoffer Velander och Simon Dahl, var inblandad i åtta av de nio målen.

Den fina publiksiffran är anmärkningsvärd. Hela 571 åskådare hade tagit sig till Virserum för att bevittna tillställningen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.