Annons

Vinna eller försvinna för Lindsdal

Lindsdals IF har tio poäng upp Hässleholms IF på kvalplatsen. På lördag möts lagen.
– Vinner vi inte så är det tyvärr division 3, säger mittfältaren Karwan Delashob.
Lindsdal • Publicerad 14 september 2018
Karwan Delashob, Lindsdal.
Karwan Delashob, Lindsdal.Foto: Adam Borg

Ingenting kommer att bli klart i teorin på lördagen men all logik talar ett tydligt språk. Vinner inte Lindsdal över Hässleholm är det över. Efter helgen finns endast 15 poäng kvar att spela om och då har Lindsdal kvar att möta några av topplagen. Karwan Delashob hymlar inte med att allt kommer att avgöras.

– Det är absolut sista chansen. Vinner vi inte är det tyvärr division 3 som gäller. Vi har sagt hela tiden att varje match är viktig men det behöver vi inte säga nu. Jag tror att det kan bli en bra match, säger han.

Annons

Lindsdal åkte på en smäll senast mot Österlen då laget föll med 0–3 trots att laget inte alls gjorde någon dålig match.

– Det var den värsta match jag har spelat i hela mitt liv. Vi hade 15 klara lägen men ändå gör vi noll mål och de tre. Visst, vi skapade mycket men missade allt. Jag hoppas att det släpper nu. Allt arbete måste ge resultat.

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons