Annons

Vimmerbys succéman: ”Har inte haft kontakt med IKO”

IK Oskarshamn har gått vidare med tre kandidater.
Men Daniel Stolt är inte en av dessa.
– Jag har inte haft någon kontakt med IK Oskarshamn.
Vimmerby/Oskarshamn • Publicerad 22 december 2018
Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt säger sig inte vara ett av namnen som kan bli ny sportchef i IK Oskarshamn.
Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt säger sig inte vara ett av namnen som kan bli ny sportchef i IK Oskarshamn.Foto: Dagens Vimmerby

Under fredagen berättade IK Oskarshamns klubbchef Martin Åkerberg att de kommit en bra bit i processen av rekryteringen av en ny sportchef. Ett av namnen som det pratats om är Daniel Stolt, som under hösten gjort succé i Vimmerby.

Men Stolt själv säger sig inte ha hört något från IKO.

Annons

– Jag har inte haft någon kontakt med IK Oskarshamn. Jag har bara läst någon krönika från Christian Gustafsson, men han är ju inte styrande. Men det är alltid trevligt att bli omnämnd, säger Daniel Stolt till Sporten.

Så du har inte haft någon kontakt med IKO?

– Nej, ingen alls faktiskt. Däremot har jag och Per Kenttä haft kontakt om spelare.

Stolt har under stora delar av 2000-talet funnits med i både Västervik och Vimmerbys sportgrupper. Numera jobbar han heltid som sportchef och klubbchef i Vimmerby Hockey.

– Jag tycker föreningslivet är intressant och gillar samhörigheten med ideellt arbetande krafter. Att göra något med små medel har drivit mig. Skulle frågan och möjligheten dyka upp från IK Oskarshamn hade det självklart varit intressant, det är ett drömyrke, säger Daniel Stolt.

Jesper HallbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons